Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på privatelabel.dk.

Siden ejes og drives af:
BE FREE ApS
CVR-nr. 27979076
Nr. Bjertvej 67
6000 Kolding
Tlf. 76301036
info@befree.dk

Betaling
Alle priser er angivet i DKK ekskl. moms, pant og evt. gebyr. Endelig pris vises altid inden bestilling.
Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, Mastercard.
Ved betaling med et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.
Privatelabel.dk sælger specialfremstillede varer efter kundens eget design. Vi trækker derfor betalingen, når udførelsen påbegyndes.
Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Levering
Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark.
Varernes leveringstid er individuel og fremgår på produkterne.
Vi tilbyder følgende leveringsformer: Varer leveres til adresser i stueplan. Pallevare leveres til port på erhvervsadresser, eller kantsten ved privatadresser.
Vi tilbyder gratis levering.

Fortrydelsesret
Alle produkter på Privatelabel.dk specialfremstilles efter kundens eget design, fortrydelsesretten er derfor ikke gældende.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen
Ved køb af varer finder købelovens regler anvendelse.

Klagemuligheder
Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: info@befree.dk.